BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU

BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU

Energetski učinkovita rješenja za grijanje i pripremu tople vode.

Bosch i Buderus solarnim rješenjima, slobodna energija sunčevih zraka pretvara se u energiju za grijanje i pripremu tople vode. Time se doprinosi zaštiti okoliša i smanjenju računa za energiju: u prosjeku, Bosch i Buderus solarni sustav može uštedjeti 60% godišnje energije potrebne za pripremu tople vode i 30% energije za grijanje.

Kako bi se solarna energija učinkovito koristila, potrebni su vam ne samo energetski učinkoviti solarni kolektori, nego i spremnik tople vode, solarna stanica, regulacijski uređaj i generator topline. Maksimalnu uštedu možete postići samo ako su sve ove komponente najbolje moguće međusobno usklađene. Uvijek odgovarajući paket: Sa Bosch i Buderus solarnim paketima sigurni ste da će sve komponente biti besprijekorno međusobno usklađene i da će funkcionirati.

Uz povoljnu cijenu dobit ćete visokokvalitetne proizvode. Paketi se razlikuju po vrsti i broju solarnih kolektora, spremnika i po pripadajućem regulacijskom sustavu. Zahvaljujući tome, uvijek možete biti sigurni da ste za vašu namjenu nabavili najprikladniju kombinaciju!

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima korištenja naših proizvoda i usluga. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i novostima.
Zaštita podataka
Suglasan/suglasna sam da su svi moji dani osobni podaci, dani u svrhu pravovremenog i sveobuhvatnog primanja podataka vezanih za teme objavljene na http://elvomat-trgovina.hr stranicama te se mogu samo u tu svrhu prikupljati i dalje obrađivati i koristiti, sve sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Bottom - O nama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2. Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici. Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala.

Opširnije