GRUNDFOS cirkulacijska pumpa ALPHA 2 32-8

476,58  (3.590,79 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 EUR!

  • Kupovina bez rizika!
  • Jednostavan povrat
  • Brza i pouzdana dostava

Opis

BESPLATNA DOSTAVA!

O proizvodu

Poboljšana nova GRUNDFOS ALPHA2 mala optočna crpka nudi energetsku učinkovitost bez premca, zasniva se na provjerenoj Grundfos tehnologiji i predstavlja pravi izbor za aplikacije za grijanje, klimatizaciju i hlađenje.

S novom ALPHA2 Vaše brige o složenim i kompliciranim crpnim sustavima prestaju. Jednostavno ugradite ovu crpku i ostavite tvorničke postavke, AUTOADAPT. Nova ALPHA2 će automatski analizirati sustav za grijanje, pronaći optimalne postavke i nastaviti s podešavanjem rada ukoliko postoji potreba za promjenama.

GRUNDFOS je napravio nekoliko ključnih promjena u dizajnu koji Vam omogućuju da sada koristite novu ALPHA2 u rashladnim aplikacijama. To znači da novi ALPHA2 ne samo da će pokriti Vaše zahtjeve u grijanju, već također i do 90% Vaših zahtjeva u klimatizaciji i rashlađivanju. Nova ALPHA2 sa kućištem crpke od nehrđajućeg čelika može se također koristiti u sustavima recirkulacije tople vode u kućanstvima.

GRUNDFOS ALPHA2 pogodna je za:

  • Sustave sa konstantnim ili promjenjivim protokom
  • Sustave sa jednom cijevi
  • Sustave sa dvije cijevi
  • Podno grijanje
  • Recirkulaciju potrošne tople vode
  • Sustave gdje je potreban automatski noćni rad

Energetska učinkovitost
Grundfos podržava i potiče na stroge zakonodavne zahtjeve s vezi učinkovitosti crpki kao dijelu stalnog napora u smanjenju energetskih troškova i povećanja održivosti. Sa ponosom možemo reći da je nova ALPHA2 kao i njene prethodnice daleko ispred svog vremena. EuP direktiva zahtjeva da sve optočne crpke imaju Indeks Energetske Učinkovitosti (EEI) ispod 0,23 u 2015. Nova ALPHA2 je sa EEI <=0,15 daleko ispred ovih uobičajenih standarda, što predstavlja razlog zašto je zaslužila svoje mjesto u Grundfos Blueflux obitelji visoko energetski učinkovitih proizvoda.

 

Specifikacije

Namjena
za tehničku vodu
Energent
el. energija – monofazna
Priključna dimenzija
5/4″
Izvedba
elektronska
Visina dizanja (m)
8
Jamstvo (god.)
2
Košarica proizvoda
{{response_message}}

Adresa za dostavu:

{{address1}}

{{address2}}

{{get_address_city_info}}

Ažurirajte svoju adresu za dostavu na stranici za naplatu da biste vidjeli ažuriranje ovdje.
GRUNDFOS cirkulacijska pumpa ALPHA 2 32-8
476,58  (3.590,79 kn)
Scroll to Top