Dostava proizvoda

Po primitku potvrde o plaćanju, rok isporuke je 5-6 radna dana (otoci može biti 1-2 dana duže), ukoliko je proizvod raspoloživ.

Dostava robe je besplatna za vrijednost narudžbe iznad 27 € (unutar Hrvatske).

Za narudžbe vrijednosti do 27 EUR dostava se naplaćuje 7,5 EUR.

Naručeni proizvodi u originalnoj su ambalaži ili se pakiraju na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku kupac ne preuzima. U protivnom nema pravo na reklamaciju. Kupac i prodavatelj nisu odgovorni za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni tvrtke koja obavlja poslove dostave proizvoda. U tom slučaju Vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu nakon što je roba poslana, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Elvomat trgovina Sisak ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

Ukoliko dođe do neuspjele isporuke zbog Vaše odsutnosti, prilikom pokušaja isporuke će se ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike, a sama pošiljka će se vratiti u pripadajući sabirni centar.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi na internet trgovini Elvomat trgovina Sisak isporučuju se korisnicima/kupcima na području RH.

Košarica proizvoda
{{response_message}}

Adresa za dostavu:

{{address1}}

{{address2}}

{{get_address_city_info}}

Ažurirajte svoju adresu za dostavu na stranici za naplatu da biste vidjeli ažuriranje ovdje.
Scroll to Top