Od 1990. godine nastojimo nuditi vrhunske i kvalitete proizvode po iznimno povoljnim cijenama

Obrt ELVOMAT trgovina i graditeljstvo, Odra 117, 44000 Sisak, osnovan je 03.09.1990. godine kao mala trgovina elektromaterijala u prodajnom prostoru od 25 m2.

Bio je to prvi prodajni prostor takve vrste u Sisku i okolici.

Tijekom vremena širimo svoju ponudu na vodovodni materijal, opremu za centralno grijanje, te znatno proširujemo ponudu elektromaterijala. Sve ove godine radimo na istoj adresi na izlasku iz Siska prema Zagrebu (najprometnija cesta u županiji).

S vremenom je naš prodajni prostor narastao na 800 m2, te imamo i 500 m2 zatvorenog skladišta.

Elvomat trgovački centar

Svih ovih godina smo širili i ponudu, pa danas nudimo elektromaterijal, vodovodni materijal, keramičke pločice, kuhinje, kupaonice i sanitarnu opremu, sve za grijanje i centralno grijanje, ventilaciju, bijelu tehniku, ručne i električne alate, boje i lakove (miješamo boje za zid), rasvjetu, laminate i parkete, vijke i okove , crnu metalurgiju, dimnjake, te šahtove i cisterne za vodu…

Zastupamo veliki broj renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača. Na našim policama je izloženo više od 20000 artikala.

Postojanost kvalitete, povoljne cijene naših proizvoda i usluga, te stručno i ljubazno osoblje osnovni su razlog našeg kontinuiranog širenja i rasta. U ovih 25 godina poslovanja stekli smo dugu listu zadovoljnih kupaca i dobavljača.

Elvomat trgovački centar

Odra 117, Sisak

Nova internet trgovina

U cilju pružanja još boljih usluga našim kupcima, ove smo godine napravili i internet trgovinu u kojoj nudimo sav naš asortiman po povoljnim cjenama, te besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku za narudžbe iznad 27 EUR.

Košarica proizvoda
{{response_message}}

Adresa za dostavu:

{{address1}}

{{address2}}

{{get_address_city_info}}

Ažurirajte svoju adresu za dostavu na stranici za naplatu da biste vidjeli ažuriranje ovdje.
Scroll to Top